Suport


 1. Cum comand o carte, al cărei personaj principal este copilul meu?

  • Pentru a adapta și comanda o carte, trebuie să parcurgi următorii pași:

  1. - Alege un titlu/o poveste, care îți place și care se potrivește copilului tău;
  2. - Click pe ”Personalizează cartea”;
  3. - Complectează toate câmpurile cu informații, pe care cartea trebuie să le conțină- este IMPORTANT ca toate câmpurile să fie complectate și acestea să fie complectate corect;
  4. - Alege genul, părul și culoarea pielii micuțului personaj principal, totodată părul și culoarea pielii celorlalte personaje;
  5. - Click pe Salvează și vizualizează exemplul
  6. - Verifică pe această pagină, dacă informațiile tastate și coperta personalizată ale cărții sunt corecte și așa cum ți le dorești
  7. Ai descoperit o greșeală în informațiile primite? Apasă pe ”Editează informația
  8. - Arată totul așa cum trebuie? Apasă pe ”Adaugă in coș”
  9. ´ Revizuiește comanda și apasă pe ” Continuă”
  10. - Introdu informațiile de livrare si numărul de telefon
  11. - Acceptă termenii și condițiile noastre
  12. - Alege punctul de pick-up
  13. - În continuare vei fi trimis către o fereastră pentru efectuarea în siguranță a plății

  14. Dacă ai întrebări privitoare la o carte anume sau în timp ce comanzi, ești desigur binevenit să ne scrii pe info@carteameapreferata.ro sau să suni la tel. +45 30 14 40 88

 2. Există o limită privind lungimea numelui copilului?
  Nu, nu există; însă reține faptul că un nume foarte lung poate să creeze dificultăți privind designul/layout-ul, întrucât textul se deplasează.

 3. Poți modifica singur culoarea pielii personajelor din carte?
   Da, atunci când comanzi o carte, alegi singur tonalitatea pielii și culoarea părului fiecărui personaj în parte.În acest fel, ilustrațiile devin unice în cartea copilului tău.

 4. Într-unul din câmpuri sugerați să scriem de ex. numele bunicului. Băiețelul meu nu mai are bunici, pot insera o altă persoană în poveste?
   Da, mai puțin în cazul în care se specifică faptul că TREBUIE să fie bunicul, acela care face parte din poveste, poți insera de ex. un unchi.

 5. Ce se întâmplă dacă uit să complectez un întreg câmp pe parcursul personalizării/comenzii cărții/ sau dacă scriu un nume greșit?
   În acest caz, informația respectivă va lipsi sau va apărea greșit în textul cărții iar acesta nu va mai căpăta sens! De aceea este extrem de important, ca toate datele, în toate câmpurile unde este necesar, să fie tastate corect pe parcursul comenzii.

 6. Pot sa fiu sigur, că nu se introduce o factură sau altceva asemănător in pachet, dacă doresc să trimit cartea direct copilului, care trebuie să o primească?
   Toate facturile, confirmările comenzilor și alte informații privind prețurile, vor fi trimise exclusiv pe e-mail, la adresa de e-mail care este precizată in momentul plasării comenzii.

 7. Cât durează din momentul în care comand și până când primesc cartea?
   Noi producem și livrăm de obicei comanda in decurs de 5-7 zile lucrătoare iar apoi o expediem imediat către tine.

  • Este sigură achitarea cu card de plată pe acest site?
   Desigur, folosim QuickPay, care este acreditat conform standardului PCI. Găsește mai multe informații despre QuickPay aici: quickpay.net/dk/about

  • Cât costă transportul?
   Comenzile care conțin cel puțin o carte vor fi facturate cu 15RON. Pentru expedierea prin Cool Runner, la un punct de pick-up din apropierea ta.
    

 8. REȚINE! Pachetul este livrat doar la un punct de pick up, nu este posibilă livrarea la adresă. Lucrăm la asta acum, pentru ca pe viitor să avem și această opțiune.
  Din păcate, pachetul nu poate fi ridicat de la depozitul nostru.

 9. Ce fac în cazul în care este o greșeală, în cartea pe care am primit-o?
  În cazul în care, în pofida așteptărilor, a intervenit o greșeală în comanda ta, trimite imediat un mail la info@carteameapreferata.ro, iar noi vom înlocui cartea în cel mai scurt timp.
  În cazul în care greșeala se datorează faptului că ai tastat informații greșite pe parcursul plasării comenzii, nu vom putea, din păcate, să înlocuim cartea. Dar ești oricum binevenit să ne contactezi, ca să găsim o soluție rapidă pentru tine.