Întrebări frecvente


 1. ✦ Cum comand o carte, al cărei personaj principal este copilul meu?

  • Pentru a adapta și comanda o carte, trebuie să parcurgi următorii pași:

  1. - Alege un titlu/o poveste, care îți place și care se potrivește copilului tău;
  2. - Click pe ”Personalizează cartea”;
  3. - Completează toate câmpurile cu informații, pe care cartea trebuie să le conțină- este IMPORTANT ca toate câmpurile să fie completate și acestea să fie completate corect;
  4. - Alege genul, părul și culoarea pielii micuțului personaj principal, totodată părul și culoarea pielii celorlalte personaje;
  5. - Click pe „Salvează și vizualizează exemplul”
  6. - Verifică pe această pagină, dacă informațiile tastate și coperta personalizată ale cărții sunt corecte și așa cum ți le dorești
  7. - Ai descoperit o greșeală în informațiile primite? Apasă pe „Editează informația
  8. - Arată totul așa cum trebuie? Apasă pe „Adaugă in coș”
  9. - Revizuiește comanda și apasă pe „Continuă”
  10. - Introdu informațiile de livrare si numărul de telefon
  11. - Acceptă termenii și condițiile
  12. - Alege punctul de pick-up sau livrarea la adresă și click pe „Mergi la plată”
  13. - În continuare vei fi trimis către efectuarea în siguranță a plății

Te rugăm să reții că ai la dispoziție 1 oră pentru a vă modifica informațiile introduse, înainte de a intra în producție. Nu va mai fi posibil să faci modificări după aceea.

   Dacă ai întrebări despre o carte anume sau despre procesul de a comanda, ești binevenit să ne scrii la info@carteameapreferata.ro. Program de lucru L-V 9-11.


 1. Cum comand un poster personalizat pentru copilul meu? 
 2. Pentru a comanda un poster personalizat, trebuie să parcurgi următorii pași simpli: 
 3. 1. Alege mai întâi ce poster vrei să personalizezi pentru copilul tău. Poți vedea întreaga selecție aici
 4. 2. Completează toate câmpurile cu informațiile copilului  – inclusiv numele, data nașterii, culoarea și fontul posterului. 
 5. În cele din urmă, acordă-ți timp suficient pentru a fi absolut sigur că toate informațiile sunt introduse corect. 
 6. 3. Apoi click pe „Salvează și continuă”. 
 7. Verifică dacă informațiile introduse sunt corecte și că apar așa cum dorești. Dacă găsești erori în informațiile introduse, poți reveni la editare făcând clic pe „Editează posterul”. Când totul arată bine, mergi la „Adăugă posterul în coș”. 
 8. 4. Acum poți vedea coșul de cumpărături. Aici este prezentarea generală a comenzii și, eventual, poți adăuga mai multe produse înainte de a accepta termenii și condițiile. Marchează căsuța cu acordul tău în a accepta termenii și condițiile și apoi click pe „Mergi la checkout”. 
 9. 5. În ultimul pas, introdu informațiile de facturare și livrare, după care click pe „Mergi la plată” pentru a plăti și finaliza comanda. De îndată ce comanda este finalizată, vei primi o confirmare a comenzii și o chitanță pe e-mail. Din nou, te încurajăm să verifici din nou dacă informațiile introduse sunt corecte, astfel încât să nu apară erori în poster. 

Te rugăm să reții că ai la dispoziție 1 oră pentru a vă modifica informațiile introduse, înainte de a intra în producție. Nu va mai fi posibil să faci modificări după aceea.

        Dacă ai întrebări privitoare la un poster anume sau în timp ce comanzi, ești binevenit să ne scrii la info@carteameapreferata.ro. Program de lucru L-V 9-11.


 1. ✦ Există o limită privind lungimea numelui copilului?
   Nu, nu există; însă reține faptul că un nume foarte lung poate să creeze dificultăți privind designul/layout-ul, întrucât textul se deplasează.

 2. ✦ Poți alege culoarea pielii personajelor din carte?
   Da, atunci când comanzi o carte, alegi singur tonalitatea pielii și culoarea părului fiecărui personaj în parte. În acest fel, ilustrațiile devin unice în cartea copilului tău.

 3. ✦ Într-unul din câmpuri sugerați să scriem de ex. numele bunicului. Copilul meu nu mai are bunici, pot insera o altă persoană în poveste?
   Da, mai puțin în cazul în care se specifică faptul că TREBUIE să fie bunicul, acela care face parte din poveste, poți insera de exemplu, un unchi.

 4. ✦ Ce se întâmplă dacă uit să completez un întreg câmp pe parcursul personalizării/comenzii produsului sau dacă scriu un nume greșit?
   În acest caz, informația respectivă va lipsi sau va apărea greșit în textul cărții iar acesta nu va mai căpăta sens. De aceea este extrem de important, ca toate datele, în toate câmpurile unde este necesar, să fie tastate corect pe parcursul comenzii.

 5. ✦ Pot sa fiu sigur, că nu se introduce o factură sau altceva asemănător in pachet, dacă doresc să trimit cartea direct copilului, care trebuie să o primească?
   
  Toate facturile, confirmările comenzilor și alte informații privind prețurile, vor fi trimise exclusiv pe e-mail, la adresa de e-mail care este precizată in momentul plasării comenzii.

 6. ✦ Cât durează din momentul în care comand și până când primesc produsul?
   
  De obicei, n
  oi producem și livrăm comanda în decurs de 10-15 zile lucrătoare.

  • ✦ Este sigură plata cu cardul bancar pe acest site?
   Desigur, folosim QuickPay, care este acreditat conform standardului PCI. Găsește mai multe informații despre Adyen aici: https://www.adyen.com/about

  • ✦ Cât costă transportul?
   Comenzile care conțin cel puțin un produs vor fi facturate cu 23,99 RON cu livrare prin Poșta Română și cu 88 RON prin DHL. Parteneri de livrare: DHL și Poșta Română. 
  • Pentru comenzi de peste 150 RON, transportul prin Poșta Română este gratuit. În cazul în care alegi livrare prin DHL la comenzile de peste 150 RON, vei plăti diferența de 64 RON. Aceste detalii se vor găsi și pe factură.
 7. ✦ Ce fac în cazul în care este o greșeală, în produsul primit?
  În cazul în care, în pofida așteptărilor, a intervenit o greșeală în comanda ta, trimite imediat un mail la info@carteameapreferata.ro, iar noi vom înlocui produsul în cel mai scurt timp.
  În cazul în care greșeala se datorează faptului că ai tastat informații greșite pe parcursul plasării comenzii, nu vom putea, din păcate, să înlocuim produsul. Dar ești oricum binevenit să ne contactezi, ca să găsim o soluție rapidă pentru tine.