Parteneriate / Instagram / Blog


Vrei să ne ajuți să facem o diferență?


Suntem mereu în căutare de parteneri pasionați și motivați și căutăm întotdeauna proiecte interesante, inițiative jucăușe sau idei interesante. Singura condiție prealabilă este ca proiectul sau ideea ta să fie inovativă și ca împreună să putem crea puțină magie în lumea poveștilor pentru copii. 

Ai un blog sau un profil de Instagram și ești pasionat de fotografie și, eventual, poți face videoclipuri cu tine și copilul tău în care descrii într-un mod interesant momentele din viața de zi cu zi ca părinte, alături de copiii sau bebelușii tăi, citind împreună cu ei, ne-ar face mare plăcere să ne scrii.

Trebuie să ai un profil public și, de preferință, și o audiență destul de solidă și stabilă. Engagement-ul de pe profilul tău are, de obicei, pondere mai mare ca numărul de followeri. Cel mai important este să îți dorești să faci parte din familia Cartea mea Preferată și să ne ajuți să răspândim conceptul nostru cu privire la cărțile personalizate pentru copii, obiceiul de a citi cu voce tare și să împărtășești cu noi fotografiile din timpul momentelor unice de lectură împreună cu cei mici.

Contactează-ne la info@carteameapreferata.ro sau la numărul de telefon +45 30 14 40 88.

Deoarece primim multe solicitări, poate dura până la 14 zile înainte de a primi un răspuns. Dar suntem foarte recunoscători pentru fiecare mesaj primit și răspundem întotdeauna cu mult drag tuturor întrebărilor și mesajelor pe care le primim.