Ce ne inspiră să creăm cele mai îndrăgite cărți 


Ne punem sufletul în tot ceea ce facem

Cartea mea Preferată este pasiunea noastră. Lucrul cu copiii și cărțile personalizate reprezintă inspirația și motivația noastră zilnică.

Obiectivul nostru este să introducem în cotidian un obicei frumos, dar și sănătos, pentru copii, alături de familiile lor. O parte importantă a ceea ce facem este să încurajăm familiile să se bucure mai mult de prezent și să petreacă timp cu copii într-un mod autentic.

Mai mult ca un simplu job, noi avem aceleași valori comune

În fiecare zi, cărțile noastre personale au pe copii în inima poveștii, ei fiind eroii fiecărei cărți în parte. Aici, la Cartea mea Preferată, copilul tău are rolul cel mai important în fiecare dintre poveștile noastre.


Personalizarea se face foarte ușor, cu un simplu click poți introduce numele, dar și alte informații legate de micuț. Încearcă și tu să vezi cât este de ușor. 

Aceste informații personalizate, cum ar fi culoarea părului, a pielii, numele părinților și al fraților și surorilor, fac din această carte o experiență unică de citit. Copilul se va descoperi foarte ușor printre paginile animate și colorate ale cărților noastre, cu atât mai mult cu cât va fi însoțit în aventura preferată de persoane apropiate.

Universul nostru

Cărțile noastre preferate sunt scrise pentru toți cei care iubesc cadourile unice și adoră să petreacă momente de neuitat citind cu voce tare.

Copilul tău este mereu în rolul principal în poveștile noastre personalizate. Avem o gamă largă de cărți, cum ar fi: evenimente importante din viața copilului (nașterea unei surioare sau a unui frățior), povești ce au în prim plan evenimente din viața de zi cu zi (prima vizită la ferma animalelor sau pasiunea față de mașini) și nu în ultimul rând istorisiri magice scrise cu inspirație, chiar la Moș Crăciun acasă, perfecte pentru cadourile de Crăciun.