Introduceți numele copilului:
De la timid la curajos!
Cadou personalizat
Ziua în care Nume și-a descoperit vocea

Ziua în care Nume și-a descoperit vocea

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O aventură minunată, despre descoperirea curajului și a forței interioare!

O poveste duioasă și plină de aventuri, despre cum este să fii timid, dar, totuși, să reușești să-ți aduni curajul și forța interioară ca să poți vorbi când ești înconjurat de o mulțime de alți oameni.

Bunicuța copilului (sau o altă persoană de gen feminin) își serbează ziua de naștere, iar copilul are emoții când se gândește că va merge la petrecerea aniversară. La ultima petrecere la care fusese, copilul a fost rugat să vorbească despre cadoul său, în fața tuturor oaspeților, care îl ascultau. Atunci, micul personaj principal s-a intimidat destul de tare...

Noaptea, copilul are un vis, în care întâlnește o pasăre ce se află în căutarea ecoului. Pasărea îi povestește că te poți cunoaște mai bine și îți poți descoperi puterile cu ajutorul ecoului. Așadar, cei doi – copilul și pasărea – pornesc într-o călătorie plină de aventuri, hotărâți să găsească ecoul. Pe măsură ce călătoria avansează, se dovedește că ecoul este chiar oglinda fiecăruia dintre ei – adică le arată tocmai curajul și forța pe care le au deja în interiorul lor.

Cine știe, poate această perspectivă nou descoperită îl poate ajuta pe copil să se descurce mai bine la aniversarea de a doua zi!

Autor: Marina Skok Nielsen
Ilustrator: Anja Løfkvist

Grup de vârstă
De la 5 la 7 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Ziua în care Nume și-a descoperit vocea

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copil

 
Introdu numele străzii, unde locuiește copilul. Scrie și ”Strada, Șoseaua etc. înaintea numelui străzii

Informații despre un adult de gen feminin

Scrie aici numele bunicii, mătușii sau unui alt adult de gen feminin din viața copilului. Personajul poartă ochelari și nu locuiește împreună cu copilul.
Scrie aici numele orașului în care locuiește adultul menționat.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.