Introduceți numele copilului:
Să călătorim prin spațiu!
Cadou personalizat
Nume și Nume călătoresc în spațiu

Nume și Nume călătoresc în spațiu

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

Pentru toți copiii cărora le place să exploreze spațiul!

Cele două personaje principale din această carte iubesc stelele și planetele. Doresc să viziteze soarele și toate planetele interesante din Sistemul Solar. Prin urmare, într-o noapte, personajele decid să construiască o rachetă și să călătorească în spațiu.

Călătoria spațială oferă multe experiențe interesante pentru micii eroi și sunt primiți cu mare căldură de toate planetele. Pe Marte se întâlnesc cu vulcanul roșu, iar grandioasa planetă Jupiter îi întâmpină cu vreme furtunoasă. Cei doi protagoniști construiesc un om de zăpadă pe Saturn, cu ale sale frumoase inele și zboară ușor pe lângă Uranus, care este luminat de gazul împroșcat în afară.

Pe planeta Neptun sunt aproape de a fi prinși de o furtună, dar ulterior se relaxează pe planeta pitică Pluto și se pot bucura de priveliștea minunatei Căi Lactee. Mercur este foarte fericit să vadă racheta spațială, deoarece îi place să joace. În cele din urmă, frumoasa rachetă spațială vizitează planeta Venus, care le vine în ajutor să se întoarcă pe Pământ înainte de a rămâne fără combustibil!

Cele două personaje principale zboară pe lângă Soare și aici vânătoarea de a prinde o rază de soare pe care o aduc acasă, drept suvenir.

Cartea este o poveste imaginativă despre a fi astronaut și a călători în spațiu, dar conține și informații interesante despre Soare, planetele Sistemului Solar și vastul Univers.

Cei doi copii din poveste pot fi, de exemplu, frați, gemeni sau prieteni cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani.

Autor: Stinne Lykke Valentin Nordvig
Ilustrator: Jonas Sonne

Grup de vârstă
De la 5 la 8 ani
pages
32 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Nume călătoresc în spațiu

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copilul 1

 
Introdu numele localității, unde locuiește copilul 1.

Informații despre copilul 2

Acesta poate fi o soră, un frate sau un prieten care înnoptează la copilul 1.
 

Informații despre un părinte/adult sau doi ai copilului 1 (eventual și al copilului 2). Scrie un singur nume în fiecare căsuță.

Scrie aici numele unui singur adult ce locuiește împreună cu copilul 1 (eventual și copilul 2). Persoana nu este ilustrată în carte.
Scrie aici numele unui alt adult ce locuiește împreună cu copilul 1 (eventual și copilul 2). Persoana nu este ilustrată în carte. Alege o altă persoană față de cele de mai sus.

Persoane extra, ce vor fi sunate de pe drum de către copii. Nu alege aceleași persoane ca cele selectate mai sus. Scrie un singur nume în fiecare căsuță.

Scrie aici numele persoanei pe care copilul 1 sună în timpul călătoriei. Persoana nu este ilustrată și poate fi un bunic, văr, unchi, mătușă sau prieten. Introdu un singur nume.
Scrie aici numele persoanei pe care copilul 1 sună în timpul călătoriei. Aceasta locuiește împreună cu persoana extra 1. Persoana nu este ilustrată și poate fi un bunic, văr, unchi, mătușă sau prieten.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.