Introduceți numele copilului:
Începe școala!
Cadou personalizat
Nume începe școala

Nume începe școala

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O carte dedicată tuturor copiilor care încep școala.


Începerea școlii este un eveniment important. Majoritatea copiilor se bucură că vor merge la școală, însă bucuria poate, uneori, să se îmbine cu emoții sau stări de agitație, datorită tuturor lucrurilor noi care se vor întâmpla. Când în viața copilului survin diverse schimbări, este o idee bună să-l pregătiți cât mai bine, deoarece înțelegerea schimbărilor ce vor urma îi conferă acea siguranță de care are nevoie.

Această carte personalizată pentru copii este scrisă de Ina Victoria Haller, psiholog și autoare de cărți pentru copii. Cartea acoperă situații tipice cu care se confruntă familiile cu copii ce vor începe școala și a fost scrisă pentru a vă ajuta să-i pregătiți pe cei mici pentru începerea școlii. În carte sunt descrise pregătirile pentru mersul la școală și, totodată, cartea oferă o imagine asupra modului în care se va desfășura prima zi de școală. Sunt prezentate scene ca: directorul care îi întâmpină la festivitatea de deschidere a anului școlar, întâlnirea cu noii colegi de clasă sau cu învățătoarea și activitățile tipice primei zile de școală. Pe parcursul cărții, copilului i se adresează întrebări, astfel încât să se creeze contextul unui dialog despre începerea școlii, iar copilul să își exprime gândurile și sentimentele legate de acest eveniment important.

Cartea poate fi citită cu voce tare copiilor ce urmează să meargă la școală. Însă frații sau surorile mai mici se pot bucura de lectura care le va hrăni curiozitatea. Conținutul cărții a fost conceput astfel încât să se potrivească atât părinților care locuiesc împreună sau separat, cât și familiilor monoparentale.

Autor: Ina Victoria Haller
Ilustrator: Christinna Krog Andersen

Grup de vârstă
De la 6 la 8 ani
pages
32 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume începe școala

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copil

Scrie aici prenumele copilului.
 
 

Informații despre adulți

Scrie aici mama, tata sau numele unui alt adult ce va apărea în carte . Acesta va trezi copilul de dimineață și va explica copilului ce vor face la școală și ce trebuie pregătit înainte de începerea școlii. Adultul va însoți copilul în prima zi de școală.
 
 
 
Scrie aici mama, tata sau numele celuilalt părinte, ce va apărea în carte.. Adultul va însoți copilul în prima zi de școală.
 
 
 
Copilul va avea un învățător sau o învățătoare?
Pentru ceremonia de deschidere: școala are un director sau o directoare?
Alege cine va cumpăra ghizodanul alături de copil

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.