Introduceți numele copilului:
Excursie în savană pentru 1 copil!
Cadou personalizat
Nume în savană

Excursie în savană pentru 1 copil!
Cadou personalizat

Nume în savană

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

Carte personalizată despre animalele sălbatice, din savană.

Poți comanda cartea și pentru doi copii: Nume și Nume în savană.

Adorabilul personaj principal iubește animalele și tocmai se joacă de-a leul și crocodilul acasă, în camera sa. Din fericire, și adulții vor se alăture jocului. Împreună, își imaginează că pornesc într-o călătorie, să întâlnească toate animalele interesante ce trăiesc în Africa!

În savană îl întâlnesc pe elefant, care tocmai își spală puiul. În timpul călătoriei, le mai întâlnesc pe zebrele curioase, îmbrăcate în dungi, și pe girafele mereu flămânde. Ajung la un lac și îi descoperă pe crocodilii care adoră să se joace de-a v-ați ascunselea și pe hipopotam, care trage pârțuri atât de mari, încât din apă ies bule de aer! Mai văd și leul care rage, ghepardul cel rapid, păsările flamingo care dansează, rinocerul care strănută și să nu uităm de maimuțele obraznice, care fură banane din coșul cu mâncare.

Cartea este perfectă pentru copiii cu vârsta între 0 și 4 ani.

Poate fi adaptată pentru familii cu ambii părinți, dar și familii monoparentale, cu părinți vitregi sau familii formate dintr-un părinte și partenerul său.

În această carte personalizată pentru copii, cel mic este implicat în mod activ în procesul de lectură, fiind încurajat să-l imite pe elefant, să ragă ca leul, să scoată limba ca o girafă și multe altele!

Grup de vârstă
De la 0 la 4 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume în savană

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copil

 
Introdu numele localității, unde locuiește copilul.

Informații despre mamă sau un personaj feminin, important în viața copilului. Scrie numele unei singure persoane.

Scrie aici numele mamei sau al unui alt personaj feminin.

Informații despre tată sau un alt adult. Scrie numele unei singure persoane.

Scrie aici numele tatălui sau al unui alt adult din viața copilului. Poate fi femeie/bărbat. Ex: tata, bunica sau altcineva.
 

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.