Introduceți numele copilului:
Excursie în savană pentru 2 copii!
Cadou unic
Tudor Alexandru și Nume în savană

Excursie în savană pentru 2 copii!
Cadou unic

Nume și Nume în savană

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

Carte despre animale penru doi copii!

Poți comanda și varianta pentru un copil: Nume și Nume în savană.

Adorabilele personaje principale iubesc animalele și tocmai se joacă de-a leul și crocodilul acasă, în sufragerie. Adulții vor se alăture jocului. Împreună, își imaginează că pornesc într-o călătorie, să întâlnească animalele interesante ce trăiesc în savana din Africa!

În savană îl întâlnesc pe elefant, care tocmai își spală puiul. În timpul călătoriei, le mai întâlnesc pe zebrele curioase și pe girafele mereu flămânde. Ajung la un lac și îi descoperă pe crocodilii care adoră să se joace de-a v-ați ascunselea și pe hipopotam, care trage pârțuri atât de mari, încât din apă ies bule de aer! Mai văd și leul care rage, ghepardul cel rapid, păsările flamingo care dansează, rinocerul care strănută și să nu uităm de maimuțele obraznice.

Cartea este perfectă pentru copiii cu vârsta între 0 și 4 ani. Cei doi copii protagoniști au același nivel de implicare în poveste. Aceștia pot fi frați, surori sau prieteni.

În această carte personalizată pentru copii, cei mici sunt implicați în mod activ în procesul de lectură, fiind încurajați să-l imite pe elefant, să ragă ca leul, să scoată limba ca o girafă și multe altele!

Grup de vârstă
De la 0 la 4 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Nume în savană

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copilul 1

 
Scrie numele localității unde locuiește copilul.

Informații despre copilul 2

Acesta poate fi o soră, un frate sau un prieten.
 

Informații despre mama copilului 1 (eventual și a copilului 2). Alege o singură persoană.

Scrie mama sau numele acesteia. Poți alege orice personaj de gen feminin important în viața copilului. Alege o singură persoană.

Informații despre tatăl copilului 1 (eventual și a copilului 2). Alege o singură persoană.

Scrie tata sau numele acestuia. Poți alege orice personaj de gen masculin important în viața copilului. Alege o singură persoană.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.