4 din 5 stele
4 din 5 stele
4 din 5 stele
4 din 5 stele
4 din 5 stele
4 din 5 stele
4 din 5 stele
4 din 5 stele
Introduceți numele copilului:
Carte cu pirați! (5-9 ani)
Cadou personalizat
Edvin și Nume în căutarea comorii

Nume și Nume în căutarea comorii

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

Pentru toți copilașii cărora le place să se joace de-a pirații și să caute comori.

Această carte este pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani. Dacă vrei o carte pentru copii mai MICI, accesează link-ul: : ÎN CĂUTAREA COMORII PENTRU COPII CU VÂRSTE ÎNTRE 2-4 ANI.

În această carte personalizată, doi copii găsesc o sticlă plutind pe apă. Spre surprinderea lor, în sticlă se află o mare surpriză: o hartă a comorii. Nu le ia mult să se hotărască să pornească în căutarea ei. În aventura lor, cei doi se întâlnesc cu pirați adevărați, care îi ajută să găsească comoara.Oare compania celor doi pirați va fi de ajuns să o găsească?

O poveste amuzantă și captivantă despre o adevărată aventură pe mare, la vânătoare de comori, sub forma unei cărți personalizate exclusiv pentru copii. Perfectă pentru frați, prieteni, veri.

Autor: Anne Mette K Olesen
Ilustrator: Sarah Conradsen

Grup de vârstă
De la 5 la 9 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Nume în căutarea comorii

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copilul 1

În cazul în care cartea este pentru frați, scrie numele celui mai mare copil aici deoarece este o diferență mică de înălțime între cei doi protagoniști. Ei apar în mod egal în poveste.
 
Ai ales

Informații despre copilul 2

Poate fi frate/soră, prieten sau văr pentru copilul 1. Ambii apar în mod egal în poveste.
 

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.