Introduceți numele copilului:
Reducere 27,00 RON
Cadou personalizat
Nume și Nume la plimbare în pădure

Nume și Nume la plimbare în pădure

Nume și Nume la plimbare în pădure

107,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

Carte cu animale, pentru copiii din cea mai mică grupă de vârstă! NOU! Acum puteți personaliza pentru 1 sau 2 copii!

O carte frumoasă și veselă, despre plimbările în pădure și întâlnirea cu toate animalele din pădure, dar și cu puii acestora. Ce poate fi mai frumos pentru un copil, dacă nu să petreacă o zi în pădure, o zi plină de experiențe, alături de un adult drag?

În pădure se întâlnesc, printre altele, cu vulpea și puii ei curioși, cu iepurele țopăitor și căprioara cea adorabilă, care adoră merele. Odată ajunși la lacul din pădure, cei doi găsesc broasca orăcăitoare și o mulțime de mormoloci, iar la poalele pădurii mișună vietăți târâtoare. Spre vârfurile copacilor, descoperă ciocănitoarea, bufnița care țipă și, nu în ultimul rând, veverița aiurită, care nu mai știe unde și-a ascuns nucile!

Cartea este perfectă pentru copiii cu vârsta între 0 și 4 ani. O carte instructivă despre plimbările în pădure, împreună cu copilul sau nepoții dumneavoastră. În această carte există un copil (sau doi, la alegere) și un adult. La cerere, alți doi membri ai familiei pot fi adăugați ca personaje secundare, dar nu ilustrate.

În această carte personalizată pentru copii, cei mici sunt implicați în mod activ în procesul de lectură, prin exerciții ca număratul, cântatul, imitarea sunetelor produse de bufniță, broască, sau ajutând veverița să-și găsească nucile!

Autor: Anna Dybdal
Ilustrator: Ewa Delgado

Grup de vârstă
De la 0 la 4 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Nume la plimbare în pădure

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale (poți folosi diacriticele ă, â, î, ș, ț) sau de emoji, deoarece nu vor apărea în text. Maxim 300 de caractere.
Alege numărul copiilor ce vor fi personaje principale în poveste.

Informații despre copilul 1

Scrie aici prenumele copilului.
 
Scrie aici numele localității, unde locuiește copilul.

Informații despre copilul 2 (acesta este un pic mai scund ca primul copil)

Scrie aici prenumele copilului 2.
 

Informații despre adultul însoțitor în poveste

Scrie aici prenumele sau denumirea adultului ce merge cu copilul/copiii în pădure. Persoana este ilustrată și locuiește împreună cu copilul 1, eventual și cu copilul 2.
 
 
 
Scrie aici numele persoanei ce urează excursie plăcută, de acasă de la copilul 1 (eventual și copilul 2). Persoana nu este ilustrată și poate fi un adult sau un copil.
Scrie aici numele UNEI ALTE persoane, ce urează excursie plăcută de acasă de la copilul 1 (eventual și copilul 2). Persoana nu este ilustrată și poate fi un adult sau un copil.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.