Introduceți numele copilului:
Să ne scufundăm!
Cadou personalizat
Eira și Nume în Odiseea Subacvatică

Nume și Nume în Odiseea Subacvatică

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

Ai vrea să faci scufundări și să explorezi lumea animalelor subacvatice pentru a găsi o comoară misterioasă? Haide cu noi într-o aventură distractivă în imensul ocean albastru!

Personajul/personajele cărţii împreună cu ţestoasa Lina pornesc într-o odisee fantastică în imensul ocean albastru pentru a descoperi misterul unei comori pierdute. Pe drum, ei întâlnesc delfini jucăuşi, peşti clovn dansatori, un rechin-ciocan cu ochi care văd totul, căluţi de mare timizi, un caşalot gigantic şi, nu în ultimul rând, o caracatiţă care împroaşcă cerneală în toate direcţiile şi pare să ascundă ceva pe fundul oceanului. O fi vorba despre o comoară?

În această carte personalizată pentru copii, poţi alege unul sau doi copii care să pornească în această călătorie fantastică. În ilustrații este inclus şi un adult care apare în prima parte. Deasemenea, poţi să alegi dintre şapte stiluri de păr pentru personaje.

O carte simpatică, îmbibată cu suspans și ilustraţii frumoase ale vietăţilor marine. O carte care contribuie la dezvoltarea vocabularului şi a cunoştinţelor despre lumea acvatică.

Autor: Anna Dybdal
Autor: Paula Repo
Ilustrator: Jonas Sonne

Grup de vârstă
De la 3 la 5 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Nume în Odiseea Subacvatică

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale (poți folosi diacriticele ă, â, î, ș, ț) sau de emoji, deoarece nu vor apărea în text. Maxim 300 de caractere.
Alege numărul de copii ce participă activ în poveste

Informații despre copilul 1

Scrie aici prenumele copilului.
 

Informații despre copilul 2

Scrie aici prenumele celui de-al doilea copil. Dette barn kan være en jævnaldrene søskende, tvilling, kusine/fætter eller ven.
 

Informații despre UN SINGUR ADULT, ce acompaniază copilul/copiii pe plajă

Scrie aici numele unui adult, ce se plimbă împreună cu copilul/copiii pe plajă. Poate fi un părinte, bunic/ă, unchi/mătușă, naș/ă sau oricine are o strânsă legătură cu copilul/copiii menționați în poveste.
 

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.