Introduceți numele copilului:
Rutina de somn
Cadou personalizat
Noapte bună, Evi?utm source=webpage?utm source=webpage?utm source=webpage?utm source=webpage

Noapte bună, Nume

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O nouă carte despre o bună rutină de somn, dedicată copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani..

În această carte personalizată pentru copii, copilul tocmai a luat cina și a sosit ora de culcare. Dar de ce să mai dormim, când e mai distractiv să fim treji?
Copilul se spală pe dinți, este pus la somn și i se citește o poveste de noapte bună. Dar micuțul nu vrea să doarmă. Astfel, i se spune o poveste despre un ursuleț de pluș care călătorește în țara în care nu se doarme niciodată. Acolo, ursulețul trăiește o mulțime de aventuri interesante și i se pare distractiv să încerce tot ce își dorește. Dar, din senin, corpul ursulețului devine greoi, iar asta nu mai este atât de plăcut. Poate e chiar bine să dormi din când în când.

Cartea “Noapte bună!“ este scrisă de Ina Victoria Heller, pshiholog și autoare de cărți pentru copii. Poate fi utilizată ca sursă de inspirație pentru găsirea unei mai bune rutine de somn și, de ce nu, poate să ajute la o mai bună a înțelegere a rolului pe care somnul îl are în viața noastră. La final, cartea conține și un scurt exercițiu de mindfulness/relaxare, care poate fi citit când copilul e întins în pat.
În această carte sunt ilustrați un copil și un adult. Textul poate fi adaptat, dacă se dorește adăugarea mai multor membri ai familiei.

Autor: Ina Victoria Haller
Ilustrator: Christinna Krog Andersen

Grup de vârstă
De la 3 la 7 ani
pages
28 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Noapte bună, Nume

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copil

 
Introdu numele localității, unde locuiește copilul.
Introdu numele țării, unde locuiește copilul.

Informații despre un singur adult, ce pune copilul la somn. Alege o singură persoană!

 

Persoane extra ce urează copilului noapte bună. Alege o singură persoană pentru fiecare căsuță!

Scrie numele unei singure persoane care spune noapte bună, înainte de a merge la culcare. Aceasta nu va fi ilustrată.
Scrie numele unei alte persoane care spune noapte bună, înainte de a merge la culcare. Aceasta nu va fi ilustrată. Alege o singură persoană.
Scrie numele unei a 3-a persoane ce spune noapte bună, înainte de a merge la culcare. Aceasta nu va fi ilustrată. Alege o singură persoană.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.