Introduceți numele copilului:
Aventuri în zăpadă
Cadou personalizat
Aroa, Nume și Nume  în căutarea felinarului magic

Nume, Nume și Nume în căutarea felinarului magic

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O minunată carte personalizată despre nişte copii curajoşi, zâne ale fulgilor de zăpadă, măreţe animale ale iernii şi felinarul magic al Împărătesei Zăpezii!


Departe, în nord, în castelul iernii, locuieşte Împărăteasa Zăpezii care domneşte peste oameni şi animale. În fiecare an, Împărăteasa ţine un festival al aurorei boreale care dă speranţă tuturor oamenilor şi animalelor. Lumina nordului e ţinută vie de un felinar străvechi dăruit Împărătesei Zăpezii acum mii de ani de către spiritului cerului nocturn.

Dar anul acesta lumina felinarului stă să se stingă. De aceea, Împărăteasa Zăpezii îşi trimite zânele cu felinarul magic printre oameni şi animalele iernii. Doar vocile lor pot să dea viaţă din nou felinarului! Dar felinarul este greu şi călătoria lungă şi dificilă, aşa că zânele au nevoie de ajutor. Personajele principale ale cărţii sunt perfecte pentru această sarcină, dar călătoria nu este una uşoară!
Cartea povesteşte despre călătoria spre nord printre ilustraţii frumoase şi expresive şi despre faptul că putem ajunge departe dacă ne ajutăm unii pe ceilalţi! Cartea poate fi creată pentru unul, doi sau trei copii năzdrăvani!Autor: Stinne Lykke Valentin Nordvig
Ilustrator: Sarah Conradsen

Grup de vârstă
De la 5 la 9 ani
pages
32 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume, Nume și Nume în căutarea felinarului magic

Alege dimensiunile cărții

Dedică această carte personajului/personajelor de poveste. Te rugăm să nu folosești emoji-uri sau caractere speciale, deoarece ele nu vor apărea în text. Dedicația apare pe prima pagină și este separat de poveste (max 300 caractere).
Alege numărul copiilor ce participă în aventură

Informații despre copilul 1

Scrie prenumele copilului.
 
 

Informații despre copilul 2

Scrie aici prenumele copilului nr 2. Acesta este un pic mai înalt ca și copilul 1. Poate fi un prieten/rudă de-ai copilului nr 1.
 
 

Informații despre copilul 3

Scrie aici prenumele celui de-al treilea copil. Acesta este un pic mai scund față de copilul 1 și poate fi un prieten sau o rudă.
 
 

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.