Introduceți numele copilului:
Să mergem la grădiniță!
Cadou personalizat
Nume începe grădinița

Nume începe grădinița

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O carte dedicată copiilor ce urmează să înceapă grădinița sau care au început deja să meargă la grădiniță.

Personajul principal din această carte urmează să înceapă grădinița. Cartea este concepută astfel încât să cuprindă activitățile de zi cu zi de la grădiniță, din momentul în care copilul ajunge acolo dimineața, până când se termină programul și un adult vine să-l ia acasă. Diversele activități descrise dau o imagine de ansamblu a celor mai tipice activități care se pot întâmpla într-o zi obișnuită de mers la grădiniță, cum ar fi lăsarea hainelor și a ghiozdanului la garderobă, adunarea copiilor în sala de joacă pentru diverse activități ludice și creative, servirea mesei, ora de somn, lecturile, jocurile în aer liber, apoi sosirea adultului care vine să ia copilul acasă.

Cartea îi poate ajuta atât pe copii ce urmează să înceapă grădinița, dar și pe copiii care merg deja la grădiniță sau la creșă. Cartea îl poate pregăti pe cel mic să înțeleagă ce presupune mersul la grădiniță, dar și ce schimbări vor apărea în viața lui de zi cu zi. Totodată, conținutul cărții este potrivit și pentru copiii au început deja să meargă la grădiniță; deoarece se prezintă prin situații și ilustrații cum ar putea să arate o zi obișnuită la grădiniță, îi încurajează astfel pe cei mici și pe cei mari să poarte un dialog constant despre experiențele de zi cu zi ale copilului.

Pe parcursul cărții, copilului i se adresează diverse întrebări despre cum arată o zi obișnuită într-o astfel de instituție, astfel încât copilul să se familiarizeze cu rutinele practicate zilnic la grădiniță. Cartea de față pune accent și pe dezvoltarea fizică și socială a copilului, utilizând întrebări specifice, precum „ce înseamnă să fii un bun prieten?” În acest fel, copilul este implicat activ în narațiune.

Cărticica este utilă și în cazul familiilor monoparentale sau al familiilor în care mama și tatăl nu locuiesc împreună.

Autor: Anna Dybdal
Autor: Helena Joy
Ilustrator: Anja Løfkvist

Grup de vârstă
De la 4 la 6 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume începe grădinița

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copil

 

Informații despre mama sau un adult important din viața copilului de gen feminin

Scrie mama sau numele mamei. Scrie numele unui singur adult! Poate fi mama copilului, mătușa, nașa, bunica sau o persoană ce locuiește împreună cu copilul. Ea trezește copilul de dimineață și îl ajută să se pregătească pentru prima zi de grădiniță. Pentru mamele singure, puteți scrie același nume sau mama și la al doilea adult.

Informații despre tată sau un alt adult

Scrie tata sau numele tatălui. Poate fi și un bunic, naș, unchi sau un alt adult. Poți alege o femeie sau un bărbat, dar doar o singură persoană! Aceasta va lua copilul de la grădiniță.
 

Informații despre educatoare

Copilul va avea un educator sau o educatoare?

Informații despre prânz

Alege dintre pachețel sau o masă caldă, la cantină, în cazul în care masa este servită în instituție.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.