Introduceți numele copilului:
Hai în echipa noastră de fotbal!
Cadou personalizat
Nume și Nume în marea finală

Nume și Nume în marea finală

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

Venim cu o veste minunată pentru toți fanii fotbalului! Noua carte din colecția noastră vă așteaptă! O puteți transforma în propria carte despre fotbal, fiindcă puteți alege culorile echipamentului pe care îl poartă echipa copilului vostru!

În ziua marii finale, cei doi copii și coechipierii lor talentați sunt pregătiți să lupte pentru victorie. Echipa are încredere în forțele proprii, însă un adversar deosebit de puternic le îngreunează drumul spre trofeu. Este vorba de jucătorul cu numărul 10 din echipa adversă – un jucător excepțional! Acesta este puternic, rapid și excelează la partea tehnică și cea tactică! Va urma un meci spectaculos, iar echipa va fi nevoită să lupte cu toate forțele pentru a obține victoria!

Cartea aceasta este dedicată tuturor copiilor carte iubesc fotbalul. A fost gândită cu atenție, punându-se un accent deosebit pe cât de importantă este cooperarea în fotbal, stabilirea unor tactici de joc, promovarea și păstrarea spiritului de echipă, dar și plăcerea de a fi pe teren.

Cele două personaje ilustrate în această carte personalizată pentru copii au vârsta de 6, respectiv 10 ani. La cerere, se pot introduce și alte personaje, cum ar fi membri ai familiei sau prieteni.


Autor: David Gélie
Autor: Nicolai Winberg Nielsen
Autor: Rune Thyboe Vejersø
Ilustrator: Jonas Sonne

Grup de vârstă
De la 6 la 10 ani
pages
32 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Nume în marea finală

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copilul 1

 

Informații despre copilul 2

Un coleg de clasă, prieten sau rudă cu copilul 1. Amândoi apar în mod egal în poveste.
 

Informații despre echipă

Scrie aici numele echipei sau a clubului sportiv din care fac parte copiii (max. 15 caractere).Poate fi echipa preferată sau un nume fictiv.

Persoane extra, ce ajută de pe margine, în finală

Poate fi un părinte, o soră/frate, un bunic sau prieten. Persoana nu va fi ilustrată. Scrie numele unei singure persoane!
Poate fi un părinte, o soră/frate, un bunic sau prieten. Persoana nu va fi ilustrată. Alege o altă persoană față de cea de mai sus. Scrie numele unei singure persoane!
Poate fi un părinte, o soră/frate, un bunic sau prieten. Persoana nu va fi ilustrată. Alege o altă persoană față de cele de mai sus. Scrie numele unei singure persoane!

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.