LIVRARE GRATUITĂ la cumpărarea a cel puțin 2 cărți!
Introduceți numele copilului:
Salvează 20,00 RON
Cadou personalizat

Nume și Nume în marea finală

89,00 RON    109,00 RON

Personalizează cartea

Venim cu o veste minunată pentru toți fanii fotbalului! Noua carte din colecția noastră vă așteaptă! O puteți transforma în propria carte despre fotbal, fiindcă puteți alege culorile echipamentului pe care îl poartă echipa copilului vostru!

În ziua marii finale, cei doi copii și coechipierii lor talentați sunt pregătiți să lupte pentru victorie. Echipa are încredere în forțele proprii, însă un adversar deosebit de puternic le îngreunează drumul spre trofeu. Este vorba de jucătorul cu numărul 10 din echipa adversă – un jucător excepțional! Acesta este puternic, rapid și excelează la partea tehnică și cea tactică! Va urma un meci spectaculos, iar echipa va fi nevoită să lupte cu toate forțele pentru a obține victoria!

Cartea aceasta este dedicată tuturor copiilor carte iubesc fotbalul. A fost gândită cu atenție, punându-se un accent deosebit pe cât de importantă este cooperarea în fotbal, stabilirea unor tactici de joc, promovarea și păstrarea spiritului de echipă, dar și plăcerea de a fi pe teren.

Cele două personaje ilustrate în această carte personalizată pentru copii au vârsta de 6, respectiv 10 ani. La cerere, se pot introduce și alte personaje, cum ar fi membri ai familiei sau prieteni.

Autor: David Gélie  Autor: Nicolai Winberg Nielsen  Autor: Rune Thyboe Vejersø  Ilustrator: Jonas Sonne 
Grup de vârstă
De la 6 la 10 ani
pages
32 pagini
delivery time
9-11 zile lucrătoare
Nordic Swan Label
Nordic Swan Label
Copertă cartonată, lucioasă 200gr.
Copertă cartonată, lucioasă 200gr.

Personalizează Nume și Nume în marea finală

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copilul 1

 

Informații despre copilul 2

Un coleg de clasă, prieten sau rudă cu copilul 1. Amândoi apar în mod egal în poveste.
 

Informații despre echipă

Scrie aici numele echipei sau a clubului sportiv din care fac parte copiii (max. 15 caractere).Poate fi echipa preferată sau un nume fictiv.

Persoane extra, ce ajută de pe margine, în finală

Poate fi un părinte, o soră/frate, un bunic sau prieten. Persoana nu va fi ilustrată.
Poate fi un părinte, o soră/frate, un bunic sau prieten. Persoana nu va fi ilustrată. Alege o altă persoană față de cea de mai sus
Poate fi un părinte, o soră/frate, un bunic sau prieten. Persoana nu va fi ilustrată. Alege o altă persoană față de cele de mai sus

Protecția datelor și confidențialitate

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii tale. Poți în orice moment să ne soliciți informațiile cu privire