Introduceți numele copilului:
Reducere 27,00 RON
Cărți pentru copii
Nume, Nume și Nume  descoperă secretul casei bântuite

Nume, Nume și Nume  descoperă secretul casei bântuite

Nume, Nume și Nume descoperă secretul casei bântuite

107,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O carte captivantă pentru copiii curioși și pasionați de aventuri cu fantome!


Ceva misterios se întâmplă la casa abandonată de pe strada Răcnetului, din orașul Fantomești. Oare este cu adevărat bântuită? Este posibil ca acolo să locuiască fantome și monștri? Trebuie s-o vizităm pentru a răspunde la toate întrebările.

După o vizită rapidă, aflăm că nu este deloc abandonată ... Și că locuitorii conacului nu sunt deloc ceea ce par. Cartea descrie o experiență imprevizibilă plină de emoție, momente distractive și un pic înfricoșătoare. Din fericire, devine clar că cele mai sinistre fantome și monștri pot fi drăguți și ospitalieri.

Singurul motiv pentru care ei locuiesc printre oameni este pentru a-și face prieteni noi!

Această carte pentru copii poate fi personalizată pentru unul, doi sau trei copii curajoși! Toți copiii sunt implicați în mod egal în poveste.

Autor: Anne Mette K Olesen
Ilustrator: Meike Schneider

Grup de vârstă
De la 5 la 9 ani
pages
27 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume, Nume și Nume descoperă secretul casei bântuite

Alege dimensiunile cărții

Scrie aici o dedicație pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale și emoji deoarece nu vor apărea în text. Textul se află ăe prima pagină a cărții, separat de poveste (max 300 caractere).
Alege numărul copiilor care fac parte din poveste.

Informații despre copilul 1

Scrie numele copilului 1
 
 

Informații despre copilul 2

Scrie aici numele celui de-al doilea copil. Acesta este puțin mai înalt ca primul copil. Poate fi o rudă sau un prieten mai mare.
 
 

Informații despre copilul 3

Scrie aici numele celui de-al treilea copil. Acesta este puțin mai scund decât primul copil. Poate fi o rudă sau un prieten mai mic.
 
 

Informații despre adulți

Scrie numele unui părinte, unchi, bunic sau prieten de familie. Adultul este în vacanță alături de copil/copii, fără a fi ilustrat.
Scrie numele unui părinte, unchi, bunic sau prieten de familie. Adultul este în vacanță alături de copil/copii, fără a fi ilustrat.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.