Introduceți numele copilului:
Colaborare Disney!
Cadou personalizat
Nume și Olaf adoră cărțile

Nume și Olaf adoră cărțile

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O frumoasă carte personalizată pentru toți copiii care iubesc creația Disney „Regatul de gheață”!

Copiii tăi le adoră pe Anna, Elsa și toate celelalte personaje din minunata creație „Regatul de gheață”? Este unul dintre cele mai mari vise ale copilului tău să joace într-unul din rolurile principale într-o poveste fantastică Disney împreună cu omul de zăpadă Olaf? Dacă da, iată ocazia perfectă! Copilul tău poate face parte dintr-un univers magic plin de iubire față de cărți și de îmbrățișările omului de zăpadă Olaf!

În această carte personalizată, eroul nostru principal împreună cu Anna și omul de zăpadă Olaf adoră să-și petreacă timpul la biblioteca din Arendelle. Dar, într-o zi, află cu toții o veste teribilă: biblioteca orașului se va închide pentru câteva zile deoarece bibliotecarul va fi plecat într-o călătorie! Din fericire, Anna are o idee strălucită! Cine ar putea să iubească mai mult cărțile decât personajul nostru principal și Olaf?

Cu siguranță, cei doi pot să petreacă câteva zile la bibliotecă! Amândoi adoră să fie înconjurați de cărți și împreună îi pot ajuta pe copiii din oraș să găsească povești noi și interesante de citit. În plus, pe parcurs, ei le vor întâlni și pe celelalte personaje: Anna, Elsa, Kristoff și renul Sven. Biblioteca nu a mai fost atât de plină niciodată!

Poți să alegi între două stiluri vestimentare: pantaloni și fustă. În afară de asta, poți să alegi dintre nouă stiluri de frizură și șase nuanțe de păr și ten astfel încât cartea să fie personalizată pentru micul tău fan „Regatul de gheață”.

Această carte a fost creată în colaborare cu Disney.

Grup de vârstă
De la 3 la 6 ani
pages
32 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Olaf adoră cărțile

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în text (maximum 300 de caractere).

Informații despre copil

Scrie aici prenumele copilului.
 
 

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.