Introduceți numele copilului:
Învățăm culorile!
Cadou personalizat
William descoperă culorile în grădină

Nume descoperă culorile în grădină

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O carte în care descoperim culorile curcubeului!Explorează și învață despre culori diferite în această minunată carte personalizată. Cartea este plină de ilustrații colorate cu animale, plante și activități ce pot fi ușor recunoscute de către cei mici.

Privește fluturașii galbeni, gustă din merele roșii, joacă-te în piscina albastră, găsește trifoiul cu patru foi, hrănește iepurașii cu morcovi portocalii, înalță zmeul roz, miroase florile mov, găsește ariciul maro și, în final, ia o pauză bine-meritată în hamac.

E tare distractiv să învățăm despre culori!

Cartea este complet ilustrată, cu inserări mici de text în spațiile libere. Copilul este inclus în poveste pe tot parcursul acesteia, fiindu-i adresate întrebări și unde este încurajat dialogul dintre copil și cititor.
Recomandată copiilor cu vârste între 0 și 3 ani.


Autor: Anna Dybdal
Autor: Paula Repo
Ilustrator: Sarah Conradsen

Grup de vârstă
De la 0 la 3 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume descoperă culorile în grădină

Alege dimensiunile cărții

Poți scrie aici o urare pentru copil. Te rugăm să eviți folosirea de emoji și a altor caractere speciale, deoarece nu vor apărea la print. Textul va fi printat pe prima pagină a cărții, separat de poveste (max 300 caractere).

Informații despre copil

Scrie aici prenumele personajului principal.
 
Ai ales
 

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.