Introduceți numele copilului:
Partea a 2-a
Cadou personalizat
Mariana și Nume în atelierul lui Moș Crăciun

Nume și Nume în atelierul lui Moș Crăciun

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

Ninge, ninge iar! Magia Crăciunului continuă cu o vizită în atelierul Moșului!


Această poveste încântătoare are ca protagoniști unul sau doi eroi care au fost invitați să dea o mână de ajutor în atelierul lui Moș Crăciun. Ei se reîntâlnesc cu prietenii lor, animăluțele, și, împreună, pregătesc toate darurile, în timp ce află despre toate lucrurile minunate care se întâmplă în atelierul Moșului.

Lista lui Moș Crăciun cu toate lucrurile ce trebuie făcute este foarte lungă. Trebuie testate jucăriile, cadourile trebuie împachetate, iar renii trebuie țesălați. Pentru a face totul este nevoie de mult spirit de Crăciun și de o fărâmă de magie. E multă treabă, dar și multă distracție! Cine știe...poate se vor întoarce acasă chiar cu sania lui Moș Crăciun?!

În această carte personalizată pentru copii, tu decizi dacă doar unul sau doi copii pornesc în această călătorie extraordinară. Un adult sau doi au roluri secundare la începutul cărții.

Colecția de Crăciun începe cu povestea „Nume și Nume descoperă Magia Crăciunului” și continuă cu părțile 2, 3 și 4: Nume și Nume în atelierul lui Moș Crăciun, Nume și Nume salvează Crăciunul și Nume și Nume în călătoria magică de Crăciun - partea a 4-a. Cărțile pot fi citite și separat.

Autor: Anne Mette K Olesen
Ilustrator: Meike Schneider

Grup de vârstă
De la 4 la 9 ani
pages
24 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Nume în atelierul lui Moș Crăciun

Alege dimensiunile cărții

Aici puteți scrie un mesaj pentru cei mici. Nu utilizați emoticoane, deoarece nu pot fi afișate în text. Textul se va găsi pe prima pagină (maximum 300 de caractere).

Informații despre copil/copii

Introdu aici numele personajului. În cazul în care alegeți doi copii, amândoi apar în aceeași măsură în carte.
 
Ai ales

Informații despre copilul 2

Introdu aici numele celui de-al doilea personaj. Amândoi apar în aceeași măsură în carte.
 
Alege dintre țara SAU orașul unde locuiește copilul 1 (eventual și copilul 2). Alege o singură variantă!

Informații despre adultul/adulții din casă

Alege numărul adulților din casă. Scrie un singur nume în fiecare căsuță.
Scrie aici numele unui singur adult ce locuiește împreună cu copilul 1 (eventual și copilul 2). Persoana nu este ilustrată în carte.
Scrie aici numele unui singur adult ce locuiește împreună cu copilul 1 (eventual și copilul 2). Persoana nu este ilustrată în carte.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.