Introduceți numele copilului:
O călătorie fantastică, în timp!
Cadou personalizat
Nume și Nume călătoresc în timp

Nume și Nume călătoresc în timp

134,99 RON 134,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O carte pentru toți copiii care iubesc descoperirile și aventurile! Cine nu și-ar dori să poată călători în timp?


Cele două personaje principale din această carte personalizată pentru copii sunt niște copii extrem de inventivi. Într-o zi, se hotărăsc să construiască o corabie care să călătorească în timp și să pornească la drum în imensul ocean al timpului, să descopere trecutul! Cu ajutorul unei sticluțe magice și a unei porții bune de imaginație, nici nu au nevoie de prea mult timp până când își va face apariția corabia lor fermecată, care poate să călătorească în trecut.

Călătoria în timp le oferă multe experiențe interesante celor două personaje principale. Ajunși în Era glaciară, cei mici se apropie incredibil de mult de uriașii mamuți și descoperă cum trăiesc copiii Erei glaciare. În Epoca vikingilor, ajung la bordul unei corăbii vikinge. Din fericire, vikingii își arată partea mai blândă și veselă. În Evul Mediu, ajung în toiul unui turnir al cavalerilor, iar copiii dau o mână de ajutor la grajdurile castelului. Ultima oprire este în perioada industrializării, iar copiii contribuie la umplerea cu cărbune a unei locomotive care funcționează pe bază abur, care trebuie pornită ca să doboare un record. Cu alte cuvinte, această carte personalizată pentru copii, dedicată călătoriei în timp, este plină de emoție și viteză!

Cartea prezintă o poveste creativă despre ideea de călătorit în trecut, dar conține și idei și fapte reale despre perioadele istorice vizitate de copii. Cei doi copii din poveste pot să fie frați, surori sau prieteni, cu vârsta între 5 și 9 ani.

Autor: Stinne Lykke Valentin Nordvig
Ilustrator: Jonas Sonne

Grup de vârstă
De la 5 la 9 ani
pages
32 pagini
delivery time
10-15 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume și Nume călătoresc în timp

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copilul 1

 
Introdu numele locațității, unde locuiește copilul.

Informații despre copilul 2

Acesta poate fi o soră, un frate, o verișoară sau un văr, ori un prieten.
 

Informații despre părintele sau părinții copilul 1 (eventual și al copilului 2). Alege UN SINGUR NUME pentru fiecare căsuță

Scrie numele unui singur părinte al copilului nr 1. Persoana nu va fi ilustrată. Alege un singur nume.
Scrie numele celuilalt părinte al copilului nr 1. Persoana nu va fi ilustrată. Alege un singur nume.

Persoane extra, ce-i dăruiesc copilului nr 1 o sticluță cu fantezie.

Această persoană le dăruiește copiilor o sticlă magică. Persoana nu este ilustrată. Alege o singură persoană, diferită față de cele de mai sus.
Această persoană le dăruiește copiilor o sticlă magică. Persoana nu este ilustrată. Alege o singură persoană, diferită față de cele de mai sus.

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.