Introduceți numele copilului:
Ferma animalelor!
Cadou personalizat
Nume în vizită la fermă

Nume în vizită la fermă

Nume în vizită la fermă

99,99 RON 99,99 RON
Personalizează cartea ⬇

O carte simpatică, pentru cei mici, despre o vizită la ferma animalelor!

Micul nostru protagonist este nerăbdător! Poate fi ceva mai grozav decât să-și petreacă ziua în vizită la fermă cu oamenii mari pe care îi îndrăgește?

Împreună îl vor vizita pe fermierul Ionică și vor vedea toate animalele pe care le crește Ionică la fermă. Se duc să vadă vacile pe câmp și numără porcii care fac băi de noroi. La coteț, vorbesc despre culorile puilor și se uită cum fermierul Ionică tunde oile. Se joacă cu iepurii, vizitează pisoii din șură și încearcă să găsească șoricelul. Micul nostru protagonist va avea chiar ocazia să facă o plimbare cu căluțul!

Pentru cei mici!

Cartea poate fi personalizată cu bunici, familii monoparentale sau cu două mame.

În timpul lecturii, copilul este invitat să se implice activ în poveste. De exemplu, poate mângâia animalele, le poate saluta, număra, învăță culorile, poate sufla într-o păpădie și multe altele!

Autor: Anna Dybdal
Autor: Helena Joy
Ilustrator: Anja Løfkvist

Grup de vârstă
De la 0 la 4 ani
pages
24 pagini
delivery time
5-10 zile lucrătoare
Pe stoc
Pe stoc
Etichetă ecologică Nordic Swan
Etichetă ecologică Nordic Swan
Copertă cartonată, lucioasă - 200g
Copertă cartonată, lucioasă - 200g

Personalizează Nume în vizită la fermă

Alege dimensiunile cărții

Aici poți adăuga o dedicație personalizată pentru copil. Evită folosirea caracterelor speciale sau de emojy, deoarece nu vor apărea în carte (maximum 300 de caractere).

Informații despre copil

 
Ai ales
Introdu numele localității, unde locuiește copilul.

Informații despre mamă sau un alt personaj feminin

Scrie aici numele mamei sau al unui alt personaj feminin important în viața copilului. Alege un singur personaj feminin.

Informații despre tată sau un alt adult

Scrie aici numele tatălui sau al unui alt personaj. Ex: tata, tata Mircea, mămica Dorina sau alt personaj important. Poate fi atât feminin cât și masculin.
 

Adaugă ambalaj cadou

Cartea nu va fi împachetată


Protecția datelor și confidențialitate 🛡

Toate informațiile sunt transmise și salvate prin încriptare. Datele tale nu vor putea fi accesate de angajații Cartea mea preferată sau de către partenerii noștri, ci doar în cazul în care ne contactezi cu privire la comanda ta. Informațiile personale oferite de tine sunt folosite doar în scopul de procesare, creare și livrare a comenzii. Poți în orice moment să ne soliciți să modificăm sau să ștergem informațiile cu caracter personal.